سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 97 مجلس، از افزایش عوارض خروج از کشور به غیر از سفرهای عتبات عالیات، به 220 هزار تومان خبر داد.

عوارض خروج از کشور 220 هزار تومان شد

علی اصغر یوسف نژاد در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح نشست صبح امروز کمیسیون تلفیق بودجه سال 97 از مصوبه کمیسیون متبوعش درباره عوارض خروج از کشور خبر داد و گفت: عوارض خروج از کشور برای سفرهای غیرعتبات عالیات 220هزار تومان تعیین شد، که دقیقا همانند مصوبه دولت است .

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 97، تصریح کرد: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات براساس قانون بودجه سال 96 باقی ماند و زائرین اربعین که مقصد آن ها کشور عراق است از پرداخت عوارض معاف شدند.

جزئیات کامل تری از این خبر را اینجا بخوانید

خبرگزاری خانه ملت؛ بر اساس لایحه تقدیمی دولت به مجلس در بودجه 97 عوارض خروج از کشور از 75 هزار تومان به 220هزار‌ تومان افزایش پیدا می‌کند. بر این اساس در سفر دوم به خارج از کشور 50درصد این مبلغ بیشتر می‌شود و برای بار سوم و سفرهای بیشتر نیز این مبلغ به صد درصد افزایش پیدا می‌کند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار